x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Een vakkundige en snelle vertaling Duits

U wilt uw tekst vakkundig vertaald en liefst zo snel mogelijk weer in handen hebben. Vertaalbureau Noorderlicht heeft ervaren vertalers Duits in huis, die met veel plezier uw vertaling Duits aanpakken.

Als native speaker of afgestudeerd germanist kennen onze vertalers alle uitdrukkingen van de Duitse taal. Zo zorgen zij voor vertalingen die grammaticaal kloppen én prettig leesbaar zijn.

Native speaker voor uw vertaling Duits

Iedere vertaler Duits die bij Vertaalbureau Noorderlicht is aangesloten, heeft Duits (of Nederlands, als de vertaler Duitser is) gestudeerd en let zorgvuldig op de juiste betekenisoverdracht in de te vertalen tekst.

Woordenboeken

Onze vertalingen krijgen bovendien altijd een tweede taalcheck door een tweede vertaler, die tevens native speaker (moedertaalspreker) is. Deze tweede vertaler loopt de tekst na op spelling, grammatica en stijl. Op deze manier garanderen wij een optimale kwaliteit in de vertaling van uw tekst of document.

Onze vertalers Duits zijn van alle markten thuis

Een brochure voor uw museum, een zakelijk contract voor bouwwerkzaamheden in de grensstreek: bij ons vertaalbureau Duits is uw vertaling Duits in capabele handen! Als het om een juridische vertaling naar het Duits gaat, vragen wij u vooraf of de tekst in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland gebruikt zal worden. Zo houden we meteen rekening met de specifieke taalkenmerken.

Van formeel tot wervend

Algemene voorwaarden vragen om een andere stijl dan een hotelbeschrijving. Onze vertalers Duits zijn ervaren in meerdere soorten teksten en zorgen naast een foutloze spelling bovenal voor een prettig leesbare tekst voor uw doelgroep. Wervend als de tekst voor marketingdoeleinden wordt ingezet (zie ook onze pagina transcreation), formeel waar het zakelijke documenten betreft.

Spoedvertaling Duits nodig?

Soms moet het NU! Vertaalbureau Noorderlicht kan een pijlsnelle levering van uw vertaling Duits bieden. Bel ons op 06 5152 8071 als u even snel wilt overleggen of stuur uw tekst alvast in Word, Excel of Pdf op via ons contactformulier.

Offerte op maat

Benieuwd naar onze vertaalmogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij doen ons best om u binnen een paar uur een offerte op maat te sturen.