x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Uw vertaling Indonesisch in goede handen

Wilt u uw bedrijfspresentatie, website of geboorteakte laten vertalen van of naar het Indonesisch? Bij Noorderlicht is uw vertaling Indonesisch in goede handen.

Woordenboeken

Voor iedere vertaling Indonesisch

Voor de vertaling van belangrijke teksten zoals geboorteakten, de website van uw bedrijf of misschien wel uw huwelijksakte, schakelt u natuurlijk een professioneel vertaalbureau in. Noorderlicht vertaalt al sinds 1996 van en naar het Indonesisch. Dat doen wij met behulp van vakkundige vertalers en native speakers.

De vierogen formule

Bij iedere vertaling Indonesisch werken we volgens de vierogen formule. Dit betekent dat elke tekst die door ons vertaald wordt, na vertaling van of naar het Indonesisch nog eens nagekeken wordt door een tweede vertaler die tevens native speaker Indonesisch is. Zo weet u zeker dat u niet alleen een tekst retour krijgt met een perfecte spelling, grammatica en stijl, maar ook één die prettig leesbaar is. Dus: als u een vertaling van of naar het Indonesisch nodig heeft, is Noorderlicht het juiste vertaalbureau Indonesisch voor u.

Thai, Engels, Zweeds, Farsi …

Noorderlicht vertaalt bovendien in meer dan 60 talen. Heeft u naast uw vertaling Indonesisch ook vertalingen nodig van of naar het Thai, Engels, Chinees of andere talen, dan verzorgen wij die graag voor u. Daarnaast werken wij ook als medisch vertaalbureau, juridisch vertaalbureau en we leveren beëdigde vertalingen in elke taal.

Wat kost een vertaling Indonesisch?

Welke taal u ook nodig heeft, Noorderlicht hanteert zeer scherpe tarieven in al haar vertalingen. Bent u benieuwd wat een vertaling van of naar het Indonesisch voor úw specifieke tekst kost? Stuur ons het document in Word, Excel of als Pdf-bestand en wij zorgen ervoor dat u binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) een geheel vrijblijvende offerte in huis heeft.

Offerte op maat

Benieuwd naar onze vertaalmogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij doen ons best om u binnen een paar uur een offerte op maat te sturen.