x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Snel een vakkundige vertaling Portugees in huis

Schakel Vertaalbureau Noorderlicht in als u snel een professionele vertaling van of naar het Portugees nodig heeft. Wij werken uitsluitend met native speakers en beëdigde vertalers en doen dit al sinds 1996.

Beëdigde vertaling Portugees

Hebt u een vertaling van officiële documenten nodig voor de Braziliaanse of Portugese ambassade of voor het consulaat? Wij vertalen onder andere geboorte- en huwelijksaktes. Hiervoor zetten wij onze beëdigde vertalers Portugees in. Zij zijn geregistreerd in het Register voor Beëdigde Tolken en Vertalers. Zo bent u ervan verzekerd dat uw beëdigde vertaling Portugees-Nederlands volgens de wet wordt uitgevoerd.

Over ons vertaalbureau Portugees

Bij Vertaalbureau Noorderlicht is een groot team Nederlandse en buitenlandse vertalers aangesloten, die nauw samenwerken om voor een scherpe prijs uitstekende vertalingen te kunnen leveren. De vertalers Portugees hebben allen Portugees gestudeerd óf zijn native speakers. Elke vertaling wordt nagekeken door een tweede vertaler die tevens native speaker is. Een extra stap, zodat uw tekst exact hetzelfde ‘zegt’ in beide talen!

Vraag om een vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en tarieven van Vertaalbureau Noorderlicht voor uw vertaling van of naar het Portugees ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een offerte op maat.