x
We use cookies to provide our services. By using this website, you agree to this. OK  Privacy protection 

Vertaalbureau Noorderlicht
Vertaalbureau Noorderlicht
Nederlands English Deutsch French Español

Op zoek naar een vertaler Russisch?

Vertaalbureau Noorderlicht heeft de allerbeste vertalers Russisch in huis voor vertalingen van en naar het Russisch. Al vanaf 1996 werken wij met vertalers die het Russisch als moedertaal hebben of die een universitaire studie hebben afgerond in deze Slavische taal.

Thuis in iedere vertaling Russisch

Onze vertalers Russisch zijn zeer ervaren in het vertalen van technische en juridische documenten zoals handleidingen en contracten. Ook voor websites en wetenschappelijke rapporten draaien zij hun hand niet om. Bij ons vertaalbureau Russisch bent u iedere keer opnieuw verzekerd van een correcte en prettig leesbare tekst!

Vertaler Russisch & vakgebieden

Veel vertalers Russisch hebben zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Denk hierbij aan medische teksten (zoals een medische vragenlijst), aan ICT-teksten of aan teksten met een technische of natuurwetenschappelijke achtergrond. En natuurlijk vertalen we ook websites, toeristische teksten en marketingteksten.

Overige Russische talen

Woordenboeken

In ons bestand hebben wij zeer ervaren vertalers Russisch die zowel vanuit als naar het Russisch vertalen. Maar daarnaast kunnen wij ook de overige talen uit de voormalige Sovjetstaten bieden. Dus ook als u een vertaling nodig hebt in het Oekraïens, Wit-Russisch, Kazachs, Armeens, Georgisch, Tsjetsjeens, Azeri, Oezbeeks, Kirgizisch, Moldavisch, Turkmeens of Tadzjieks bent u bij ons aan het juiste adres! En vanzelfsprekend hebben wij ook Estisch, Lets en Litouws in ons pakket.

Vraag meteen een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven van ons vertaalbureau Russisch? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen een paar uur (en uiterlijk de volgende werkdag) ontvangt u een offerte op maat.